mosaic

mosaic (en minúscula i sense article!) som una cooperativa d'habitatge en cessió d'ús del Poblenou, que sorgeix en el marc d'unes xerrades per al foment de l'habitatge cooperatiu realitzades a principis del 2022, a l'Ateneu Popular de la Flor de Maig del Poblenou i de la mà de la cooperativa d'habitatge Abril i la Balma.

Actualment som 47 membres (37 adultes i 10 nenxs) repartides en 27 unitats de convivència, que treballem colze a colze de forma assembleària, empoderades i acompanyades per la Fundació Dinamo, amb il·lusió per a construir comunitat amb la mirada transversal de les cures mútues.

Som mosaic per la gran diversitat i inclusivitat de les integrants:


Estem fortament vinculades i participatives al teixit associatiu del Poblenou, doncs sorgim i som de diverses cooperatives de consum, de la Flor de Maig i de diversos espais del barri. 


Estem també enxarxades amb altres cooperatives d'habitatge en el marc de la Coordinadora de Cooperatives d'Habitatge del Poblenou, així com amb multitud de cooperatives d'habitatge de Barcelona i Catalunya, totes coordinades en el marc de la XES (Xarxa d'Economia Solidària) i la Sectorial d'Habitatge de la XES, de les quals participem activament. També formem part del mapa de l'Economia Solidària Pam a Pam

Volem contribuir al foment i la construcció d'habitatge públic mostrant que sí que es pot fer realitat alternatives a l'habitatge privat i a l'especulació i construir comunitats fortes, per a la transformació social i la cura del mediambient!


Segueix-nos a a les xarxes! 📢

@mosaic_coop


Instagram ➡️

https://www.instagram.com/mosaic_coop


Twitter ➡️

https://twitter.com/Mosaic_Coop


Mail mosaic:

elmosaic.p9@gmail.com

Apunta't aquí si vols estar a la llista d'espera!

De moment el grup està tancat, però és possible que en el futur s'obri! Si vols estar a la llista d'espera, ja saps!